Missioon

Elu terviklikkuse hüvanguks

For the wholeness of all life

Meie missiooniks on panustada elu terviklikkust toetavatesse väärtustesse.

Meie jaoks tähendab see terviklikkust kolmes kontekstis: isiklikus, ühiskondlikus/sotsiaalses ning ökosüsteemi suhtes.

 

  • Isikliku mõttes liigume terviklikkuse poole tervendades oma valukohti ning oleme rohkem endaga kontaktis.
  • Ühiskondlik/sotsiaalne aspekt terveneb läbi isikliku tervenemise ning ka läbi ühiskondlike uskumuste muutmise.
  • Ökosüsteemi terviklikkus tuleneb sellest kui tajume ennast osana sellest süsteemist.

Meie lugu

Nägime, et ühes valdkonnas on väljakutseks klientidel leida tegijaid ja tegijatel kliente. Olles varasema veebiloome ning sündmus-platvormi haldamise kogemusega, nägime lahendusena valdkonnapõhist sündmuste aeg-ruumi lehitsejat. Saime aru, et see on universaalne lahendus sõltumata valdkonnast, geograafilisest asukohast või keelest.

Sellest lähtuvalt on Belong Events’i taotluseks pakkuda valdkonnapõhist sündmuste kaarti, kus kajastuvad tegevused nii klientidele, õppijatele kui ka professionaalidele. Veelgi enam, soovime panustada elu terviklikkust toetavatesse väärtustesse, et elu sellel planeedil oleks nauditav meile kõigile.

Meil on ühine sotsiaalne huvi väiksemate ja suuremate kogukonnagruppide loomise ja arendamise vastu. Me teeme koostööd inimestega, kes kogukonnaplatvormis näevad võimalust uuteks lahendusteks ja paremaks tegutsemiseks.

Ragnar Kurm

Minus on kombineerunud ürituste korraldamise entusiasm, laialdane IT taust ning soov muuta kättesaadavamaks elu toetavaid väärtuseid. See andis inspiratsiooni ning olulise tõuke Belong Eventsi platvormi ellu kutsumiseks.

Siinsed tiimikaaslased kirjeldavad Ragnarit kui julge pealehakkamisega töökat visionääri.

Valli Pärn

Erinevate tasandite töörollid kultuuri- ja haridusvaldkonnas on õpetanud mind väärtustama inimeste sisemaailmas toimuvat. Viimaste aastatega on vaimse heaolu ja enesearengu teemad saanud mu igapäevatööks. Ma usun siiralt, et loomingulisus, mõistetud olemine ja kuulumine on väärtused, mis iga inimese tõeliselt särama panevad.

Siinsed tiimikaaslased kirjeldavad Vallit kui selge eneseväljendusega sooja atmosfääri loojat.

Merle Randlepp

Olen töötanud terve elu tehnoloogiasektoris ja mind on alati  paelunud inimese ja masina vahelised suhted, nii olevikus kui tulevikus.

Soovin, et tehnoloogia teeniks inimesi parimal võimalikul moel ja aitaks meid muutuda tervemaks ja tugevamaks ühiskonnaks, kogu planeedil.

Siinsed tiimikaaslased kirjeldavad teda kui teistega arvestavat ja kaasamisoskusega partnerit.

info@belong-events.com

Tel: +372 56 933 900

Belong OÜ, reg.nr 17031513